Marbella Top 10. Project 1. “The Edge” Spanje

Type:: Nieuwbouw Project

Omschrijving

The Edge

The Edge is een bijzonder nieuw bouwproject van zo een 10.000 m2 met 68 appartementen & penthouses en 3 magnifieke villas, gebouwd met de allerbeste materialen en afwerkingen, op een al even unieke ligging bij het strand.

U geniet hier van het meest adembenemend uitzicht op zonsopgang en zonsondergang, de glinsterende middellandse zee en de natuur, het hele jaar rond, vanaf de grote terrassen van elk appartement, penthouse of villa.

2, 3, 4 & 5 slk. appartementen, penthouses en villa’s vanaf 485.000€
The Edge blinkt uit door uitstekende kwaliteiten en de locatie, met grote tuinen, zwembaden en de landschapsarchitectuur en gebouwen met eenvoudige vormen, subtiel getrokken bochten en vormen als de golven van de zee dat laat twijfelen of u zich echt in een gebouw bevindt ofwel op een boot; met een knipoog naar “leven op zee” leven aan eerstelijns strand.

Verder wordt er aandacht besteed aan het lichaam en geest in een spa en fitnessruimte waar men ten volle kan genieten en ontspannen evenals een heel bijzonder feit dat elke auto zich hier ondergronds zal verplaatsen, zodat de buitenruimtes van dit prachtige complex zo ook echt voor mensen zijn.

De appartementen hebben verschillende lay-outs en maten, 2, 3 en 4 slaapkamers en zelfs een eigen aangelegde tuin op de begane grond.

De penthouses, 3 en 4 slaapkamers, beschikken over een groot terras met bevoorrecht uitzicht op zee en een eigen zwembad.

De 3 unieke villa’s zijn gebouwd over twee verdiepingen, 4 of 5 slaapkamers, volledig onafhankelijk, op de rand van het strand en met een eigen garage.