Marbella “The IJsland” Spanje

Type:: Nieuwbouw Project

Omschrijving

The IJsland

Luxe townhouses, allemaal met een eigen dakterras met jacuzzi, pergola, bbq, Timbertech terrasvloeren, vlak aan het strand in de outskirts van Estepona.

Absolute privacy, uitzicht op zee, gemeenschappelijke ruimten met zwembaden en een 50 m. olympisch bad in indoor spa circuit met sauna en stoombad.

3, 4 & 5 slk. Townhouses vanaf 790.000 €

Elke eigenaar beschikt over een eigen ondergrondse parkeergarage met persoonlijke toegang tot de woning via een ruime was & service ruimte, evenals gemeenschappelijke parkeerplaatsen voor eventuele gasten.

De woningen hebben een open haard, vloerverwarming (op basis van water in de woonruimten en elektriciteit in de badkamers), warme en koude airconditioning, inloopkasten en de nieuwste domotica systemen.

De open keukens zijn uitgerust met Siemens of gelijkwaardige huishoudelijke apparaten.

Zeer bevoorrechte ligging, 1ste lijnstrand, waardoor u vanaf de grote dakterrassen kan genieten van spectaculaire onbelemmerde zichten op het strand en de middellandse zee.

Een geweldige opportuniteit voor privaat kopers & investeerders die op zoek zijn naar een luxe levensstijl, en een geweldig potentieel tot wederverkoop of verhuur.

Een innovatief residentieel nieuwbouwproject in een prachtige “tranquille” omgeving voor absolute privacy, direct aan het strand temidden van een groene en bosrijke omgeving en state-of-the-art voorzieningen, in het meest exclusieve westelijke gedeelte van Estepona.