Marbella “Ampura ‘ Spanje

Type:: Nieuwbouw Project

Omschrijving

Ampura

Geweldige mogelijkheid tot investeren in Nueva Andalucia, Marbella.
5 off-plan (2 REEDS GERESERVEERD) eigentijdse nieuwbouw villa’s ,rechtover Aloha Hills Club.

Gelegen op een heuvel gericht op het zuiden voor een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee, op slechts enkele minuten van Marbella & Puerto Banus met alle voorzieningen die je maar kunt wensen voor de deur.

Als U wil investeren in vastgoed, dan is dit de perfecte gelegenheid met een ROI van 80% in 2 jaar. (U kan reeds te verkopen tijdens de bouwtijd) v.a. 1.100.000€
Specificaties

Elk van de vijf villa’s heeft 4 slaapkamers en 5 badkamers met een plot oppervlakte tot 620m², en het woongedeelte, al even indrukwekkend, tot 380m² en grote deels overdekte terrassen en tuin met een eigen infinity pool.

Het grote terras integreert naadloos in de woonkamer door de grote – van vloer tot plafond – ramen voor het maximaliseren van natuurlijk licht.

Elke kamer heeft een eigen badkamer en biedt een fantastisch panoramisch uitzicht. De master slaapkamers zijn uitgerust met een eigen kleedkamer. De andere slaapkamers hebben voldoende bergruimte in de ingebouwde kasten.

Alle badkamers zijn voorzien van weelderige afwerkingen en materialen van de hoogste kwaliteit. Met vloerverwarming, soft-close wc-brillen en LED-verlichte spiegels, bent u in staat om ten volle te genieten van uw tijd om te ontspannen.

De woningen zijn voorzien van grote kelder ruimte met tal van opties zoals; een fitnessruimte, een sauna, een bar, een bioscoopzaal… de lijst met opties is werkelijk eindeloos!