Marbella “Palo Alto” Marbella, Spanje

Type:: Nieuwbouw Project

Omschrijving

Marbella- Ojen

Palo Alto

Een prachtig Nieuwbouw Project

Planning oplevering 2018.

Fase 1 bestaat uit 75 luxe appartementen in negen gebouwen met elk een eigen identiteit.

 

2 bed appartement vanaf   440.000€

3 bed appartement vanaf   519.000€

3 bed penthouse      vanaf   775.000€

Betaling:

Bij reserveren 6000 euro

Bij ondertekening overeenkomst  20%

Tweede betaling ook 20%

Bij oplevering restand.

In de schaduw van de bergen van Ojen, op slechts enkele minuten van de drukte van Marbella, ligt Palo Alto – uw ideale (t)huis! Ontdek een unieke, premium gated community ondergedompeld in de natuur, omringd door adembenemende schoonheid, met een beschermd uitzicht over de Middellandse Zee.

Dit nieuwbouwproject beschikt over een mix van ruime appartementen, penthouses en villa’s gebouwd op een perceel van 50 hectare, waarvan er 20 zijn gereserveerd als groene gebieden.

Bij het betreden van uw woning, zult u een ruimte geïnspireerd door de natuur vermengd met de nieuwste technologieën betreden. Ontdek een overvloed van licht, privacy en ruimte in de units van Palo Alto.

Elk appartement/huis zal worden uitgerust met de hoogste kwaliteit vloeren, LED-verlichting, climate control, volledig ingerichte keuken en volledig geïsoleerde UV-beschermende ramen.

De community zal ook voorzien zijn van een health club met een state-of-the-art fitnessruimte en een binnenzwembad. Het zal ook voorzien zijn van een spa, sauna en stoombad. Voor uw kinderen, zal er ook een Kids Club zijn.

Verder twee grote zwembaden en en twee kinderbaden, evenals een verwarmd zwembad zodat u van alle activiteiten in de buitenlucht kan genieten, het hele jaar door.

Er is zelfs een pay-as-you-go conciërge beschikbaar voor het reserveren van een chef-kok, om de auto schoon te maken, boodschappen te doen en een wasserij. Dit zijn slechts enkele van de diensten die beschikbaar zullen zijn.

Ongelooflijke uitzichten, uitgestrekte terrassen met optioneel een eigen zwembad / jacuzzi en de nabijheid van all voorzieningen maken deze community net dat beetje specialer als als al de andere projecten.