Marbella “Cataleya fase 2 “ Spanje

Koop
Type:: Nieuwbouw Project

Omschrijving

Cataleya fase 2

2 slk. appartement v.a. 385.000€

3 slk. appartement v.a. 430.000€

3 slk. penthouse v.a. 640.000€

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Na het grote succes van Cataleya fase 1, bij deze de lancering van Cataleya fase 2!

Appartementen en penthouses in de beste buurt (New Golden Mile) aan de Costa del Sol.

Luxe appartementen en penthouses gelegen halverwege tussen Marbella en Estepona, in het hart van Atalaya Alta – een van de meest exclusieve buurten, omgeven door de natuur en op steenworp afstand van alle voorzieningen, restaurants, etc.

Een geweldige en idyllische plek om de zuivere lucht en rust in te ademen terwijl u geniet van de “countryside” vanaf uw groot terras, zonder in te leveren aan de luxe en al de diensten die U worden aangeboden aan de Costa del Sol.

Cataleya Fase 2, is een residentiële gated community, bestaande uit 93 hoogwaardige kwaliteit appartementen en penthouses allen gebouwd over low-density gebouwen, gericht op het westen wat de voordelen van het exceptionele klimaat aan de Costa del Sol maximaliseert.

Het land beslaat meer dan 10.500m2, een prachtig buitenruimte met verbluffende duurzame tuinen, een zout gechloreerd zwembad en een nieuw revolutionair concept van ‘Outdoor Sports & amp; Recreation Area “.

De omvang van het land, de low-density gebouwen en het zorgvuldig bestudeerde ontwerp van de blokken, een nieuw concept van complexiteit, omgeven door de natuur, aangepast aan een moderne levensstijl, maar met het behoud van de charme van Andalusië.

De oplevering van dit off plan project is voorzien voor de zomer van 2018.