Bekijk:
Mooi landhuis in Polop CALPE
€210 000

Bekijk details Built-Up - 80 M 2 Land Oppervlakte - 80 M 2

Mooi landhuis in Polop van 80m2 met ingerichte keuken, woonkamer met open haard, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Tuin van 650m2 met privé zwembad, fruitbomen, barbecue, terras, berging, wasruimte en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Er is ook een studio met 1 slaapkamer en 1 badkamer.

Bekijk details

Mooi appartement van 42m2 in Bello Horizonte bestaat uit een ingerichte keuken, woonkamer, 1 slaapkamer, 1 badkamer en terras. Er is een gemeenschappelijk zwembad en tuin. Rustige en zeer zonnige omgeving.

Bekijk details
Prachtige villa in Albir CALPE
€795 000

Bekijk details Built-Up - 564 M 2 Land Oppervlakte - 564 M 2

Prachtige villa in Albir van 564m2 bestaat uit een grote ingerichte keuken met eethoek, grote woonkamer met open haard, 7 slaapkamers en 4 badkamers. Parketvloer door het hele huis.  Tuin van 870m2 met privé zwembad, jacuzzi, barbecue, terrassen, garage met ruimte voor 4 auto’s (momenteel in gebruik als fitnessruimte) en berging. Zeer dicht bij alle voorzieningen in de omgeving.  

Bekijk details
Prachtige villa in Altea CALPE
€2 250 000

Bekijk details Built-Up - - Land Oppervlakte - -

Moderne villa in de stad Altea Hills, met innovatieve functies, stateoftheart technologieën en een prachtig panoramisch uitzicht vanwege de fantastische locatie, op een verhoogd perceel met het mooiste uitzicht op Altea Hills en de Middellandse Zee. Het huis van meer dan 400m2 gebouwd, is ontworpen volgens de normen van luxe en hedendaagse esthetiek, met open woonruimtes, elegante lijnen en een beperkte keuze aan kleuren op basis van natuurlijke, neutrale en ontspannende tinten en materialen, met als doel alle zintuigen te prikkelen, Creëer veiligheid, emotioneel welzijn en verbinding met de natuur door middel van ruimtes en openingen.

Bekijk details
Nieuwbouw villa in Albir CALPE
€1 495 000

Bekijk details Built-Up - 326 M 2 Land Oppervlakte - 326 M 2

Twee nieuw gebouwde villa’s in Albir.  Ze bestaan uit 4 slaapkamers, 4 badkamers, privé zwembad, overdekte barbecue, groot onoverdekt terras met jacuzzi en garage. De verdeling van de ruimtes is georganiseerd rond het terras en het zwembad, die fungeren als het ware hart van het huis. Het gemak van de integratie van het hele huis op twee verdiepingen wordt gecombineerd met een zeer functionele kamerindeling dankzij de lift met drie haltes met een grote gemeenschappelijke ruimte en vier slaapkamers met een eigen badkamer. Het huis heeft een goede mogelijkheid om een studeerkamer en gastenbadkamer of een SPA in de kelder te…

Bekijk details
Nieuwbouw villa in Albir CALPE
€1 250 000

Bekijk details Built-Up - 257 M 2 Land Oppervlakte - 257 M 2

Prachtige luxe villa gelegen in het prachtige stadje Albir Het bestaat uit 257m2 met 4 grote slaapkamers met elk een eigen ensuite badkamer. Vloerverwarming door het hele huis. Solarium waar u kunt genieten van het panoramische uitzicht over de omgeving. De villa heeft een grote tuin van 587m2 waar u het heerlijke privé zwembad, terras en garage vindt.

Bekijk details