Nieuwbouw van moderne villa’s in Sierra Cortina CALPE

€526 500
Koop
SKU: 1787
Type:: Villa
Oppervlakte (M 2)
147
Kamers
3
Badkamers
2

Eigenschappen:

  • Land Oppervlakte: 147 M 2
  • Bouwjaar: 2022

Omschrijving

Nieuwbouw van 12 luxe villa’s.Met geschatte afmetingen van 195m2 en percelen tussen 393.30m2 en 517.10m2Prijs vanaf 526.500€

Omgeven door groene gebieden en golfbanen, die een totale oppervlakte van ongeveer 3 hectare zullen beslaan, en een van de beste woonwijken van de Levantijnse kust zullen worden.

Wonen in Finestrat is een luxe voor sommige gelukkigen en het heerlijke klimaat dat het hele jaar door begeleidt, maakt het een van de steden van Alicante met de beste kwaliteit van leven.

De zeebries in de zomer betekent dat de temperatuur niet overdreven hoog is en de winters relatief mild zijn vanwege de bijzondere orografie.

Plaats 

Onverslaanbaar op slechts 5 minuten van de Middellandse Zee en omgeven door dennenbossen, golfbanen, recreatiecentra en themaparken zoals Terra Mítica of Terra Natura.

Een voornaam gebied

Finestrat in een klein stadje van 6.000 inwoners gelegen op een paar minuten van Benidorm. De bevoorrechte locatie heeft een van de beste uitzichten op de hele kust van Alicante, puntgevel tussen de majestueuze Puig Campana en de prachtige skyline van Benidorm, iets dat bewoners heel goed kennen en dat hen een ongeëvenaard gevoel geeft.

Finestrat, is een stad vol charme, de straten gedrenkt in kleur, met zijn typische gevels geschilderd in verschillende kleuren en met een architectuur die de meest oplettende netvliezen verrukt.

Neem contact op