Prachtige villa in Altea – El Planet CALPE

€895 000
SKU: 9082
Type:: Villa
Oppervlakte (M 2)
275
Kamers
4
Badkamers
4

Eigenschappen:

  • Land Oppervlakte: 275 M 2

Omschrijving

Prachtige villa met twee verdiepingen met veel privacy in Altea El Planet.                                      

Op de bovenste verdieping waar de hoofdingang zich bevindt, is toegang via een originele brug vanaf een grote privéparkeerplaats. Het bevat een grote woonkamer met open haard, keuken, eetkamer, hal, toilet, slaapkamer met badkamer en suite en een grote kleedkamer. 

Een Tvormige trap leidt naar de begane grond.

Op de begane grond is er aan de ene kant de toegang tot de garage, wasruimte en machinekamer en aan de andere kant drie slaapkamers met badkamer en suite. Twee slaapkamers hebben directe toegang tot het terras.

Perceel van 2000m2 met privé zwembad, groot terras en heeft ook een gebied van licht en water gepland voor de installatie van een barbecue en / of buitenkeuken.

Het hele huis is uitgerust met thermische / akoestische isolatie van de laatste generatie voor maximale energieoptimalisatie. 

Absoluut uniek is de omhulling van het hele huis met een geventileerde gevel, waardoor de isolatiewaarden nog meer, indien mogelijk, het comfort van het huis worden verbeterd en zo aanzienlijke economische besparingen worden bereikt die in de loop van de tijd zullen toenemen met de onstuitbare stijging van de energieprijzen.

Neem contact op