Prachtige villa in El Tossal La Nucia LA NUCIA

€395 000
SKU: 9868
Type:: Appartement
Oppervlakte (M 2)
288
Kamers
5
Badkamers
4
Garages
1

Eigenschappen:

  • Land Oppervlakte: 288 M 2

Omschrijving

Ruime vrijstaande villa van 288m2 in El Tossal La Nucia

Het pand was voorheen actief als een succesvol restaurant met privéaccommodatie en heeft een restaurantlicentie als u als bedrijf wilt gaan werken. Het werd gesloten in 2013, maar indien nodig is er toegang tot de accounts als u meer wilt weten over deze mogelijkheid.

De eigenaar transformeerde vervolgens het restaurantgedeelte van het pand in een stijlvol open appartement op de begane grond met een stijlvolle indeling, balkenplafonds, veel licht en veel karakter.

Het verlaten van de begane grond accommodatie is een groot wraparound terras en patio met een panoramisch uitzicht op het prachtige landschap en de bergen van deze omgeving. Er is de mogelijkheid om een zwembad te maken.

Op de begane grond  zijn er 2 slaapkamers die kunnen worden omgezet in een extra appartement. Op dit niveau is er ook een ander appartement met woonkamer, open keuken, slaapkamer, badkamer en een eigen tuin. 

De bovenste verdieping heeft een eigen ingang en een eigen patio. Er is een ruime zonnige woonkamer met grote raampartijen, open keuken, grote slaapkamer, kleedkamer en badkamer. Er is ook nog een andere eigen ingang in dit deel van het huis, bestaande uit een ander appartement met woonkamer, open keuken, slaapkamer en badkamer.  

Het is een huis met veel mogelijkheden om uw volgende huis, bedrijf of investering te zijn. 

 

Neem contact op