Prachtige villa in Urbanización Monterrico in Altea CALPE

€1 295 000
SKU: 7566
Type:: Appartement
Oppervlakte (M 2)
330
Kamers
5
Badkamers
5
Garages
1

Eigenschappen:

  • Land Oppervlakte: 330 M 2

Omschrijving

Prachtige villa in Urbanización Monterrico in Altea.

Villa van 330m2 verdeeld over 2 verdiepingen.

De hoofdtoegang tot de villa bevindt zich op de eerste verdieping. Deze bestaat uit een ruime woonkamer met een houtgestookte open haard en grote glasinloodramen die toegang geven tot het overdekte terras en het zwembad. Er zijn drie slaapkamers met inbouwkasten, ensuite badkamers en een terras. De keuken is onafhankelijk met toegang tot het terras met zwembad.

De begane grond bestaat uit een lounge/speelkamer met toegang tot een groot overdekt terras en tuinen. Het heeft twee slaapkamers met inbouwkasten en ensuite badkamers. Hier vind je ook de aparte wasruimte en berging.

Tuin met perceel van 2000m2 met garage van 50m2 en privé zwembad (4x12m) van zout water en is voorzien van zelfreinigend systeem, tegenstroom zwempomp, warmtepomp voor airco en RGB LED verlichting. Het water wordt schoon en warm gehouden met een volledig geautomatiseerde isolerende lamellenafdekking.

Er is de mogelijkheid om nog een ruimte van ongeveer 50m2 in te richten als wijnkelder, fitnessruimte, bioscoop of wat u maar wilt.

 

 

 

 

Neem contact op