Prachtige vrijstaande villa met prachtig uitzicht in Alfaz del Pi Alfaz del Pi

€995 000
SKU: E9379
Type:: Villa
Oppervlakte (M 2)
448
Kamers
5
Badkamers
4
Garages
1

Eigenschappen:

  • Land Oppervlakte: 448 M 2

Omschrijving

Prachtige vrijstaande villa met de mogelijkheid om twee gezinnen te wonen in de urbanisatie El Cautivador in Alfaz del Pi.

De villa heeft een prachtig uitzicht op zee en de bergen van Calpe tot Benidorm.

Het huis heeft 448m2, verdeeld over 3 verdiepingen met in totaal 5 slaapkamers, 4 badkamers, een grote tuin van 1129m2 met verschillende terrassen, een privé zwembad met buitendouche en een overdekte loungeruimte, waar het mogelijk is om een buitenkeuken te maken en zo te genieten van een aangename lunch of diner genietend van het prachtige uitzicht.

In het bovenste deel van het huis hebben we een hal, semiAmerikaanse keuken, een gezellige woonkamer met open haard, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Al deze ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming.

Op verdieping 1 is er; Een mooie en gezellige woonkamer, 1 keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Vanuit de woonkamer is er de mogelijkheid om naar beneden te gaan naar de 2 verdieping waar we nog een slaapkamer en de badkamer vinden.

Het huis heeft een overdekte parkeerplaats en een grote garage.

Het is een huis met veel mogelijkheden, waar u kunt genieten van de natuur, uitzicht en ligt zeer dicht bij alle voorzieningen.

Neem contact op