La Alzambra Hill Club Marbella, Spanje

Type:: Nieuwbouw Project

Omschrijving

Welkom bij La Alzambra Hill Club, een beveiligd luxe complex in Puerto Banus, Costa del Sol.

In de Alzambra Hill Club kunt U genieten van de rust en het bevoorrechte klimaat met ongeveer 320 dagen zon per jaar. Dankzij de unieke architectuur, de uitstekende innerlijke kwaliteiten en de prachtige tuinen van tropische vegetatie, waarvan de ontwerpers nationaal zijn bekroond, overtreft La Alzambra Hill Club de hoge verwachtingen die elke eigenaar heeft bij het kopen van zijn droomhuis.

Wandel door de prachtige tuinen, geniet van het uitzicht op La Concha, de berg die het klimaat van Marbella uniek maakt, en ontdek La Alzambra Hill Club, een plek die is ontworpen om van het leven te genieten.

De appartementen in La Alzambra Hill Club bieden airconditioning met warmtepomp en individuele temperatuurregeling in elke kamer, om nog maar te zwijgen van de vloerverwarming in de badkamers, de elektrische rolluiken en sensoren in alle kamers die verbonden zijn met de beveiligingscentrale en die allemaal worden bestuurd en geprogrammmeerd door het domotica-systeem. Ook heeft elk appartement een terrasoppervlakte dat ten minste ongeveer 80% van het woongedeelte van de woning uitmaakt. Wat een luxe!

Neem contact op