The View Villa’s Marbella, Estepona, Puerto Banus, Spanje

Type:: Nieuwbouw Project

Omschrijving

Nieuw exclusieve projectontwikkeling tussen Marbella en Estepona, 10 minuten vanaf Puerto Banus, prijzen vanaf € 1.170,000.

Wij zijn zeer verheugd U een nieuw project aan de kosmopolitisch regio Costa del Sol aan te bieden van 49 zeer luxieuze, moderne en eco ontworpen villa’s die allen op het zuiden zijn gericht, The View.

The View is een spectaculaire nieuwe ontwikkeling met fantastische uitzichten over de Middellandse zee, Gibraltar en Afrika. The View is gunstig gelegen tussen Marbella en Estepona en op korte afstand van de stranden en de steden als Puerto Banus, Marbella en Estepona. Ondanks dat U zich op een zeer prive en rustige locatie op een berghelling bevindt zijn alle voorzieningen dichtbij. De locatie is perfect voor golfers met de fantastische banen zoals Los Naranjos, La Quinta, Las Brisas en Aloha op slechts een paar minuten rijden van uw villa.

De exclusieve eco ontworpen villa’s bestaan maximaal uit 5 badkamers en 5 badkamers en zijn zo ontworpen dat iedere kamer panoramische uitzichten heeft.

  • Totale bebouwde oppervlakte : tot 872m²
  • De bewoonbare oppervlakte : tot 530m²
  • Terrassen : tot 162m²
  • Plots : 948 – 1355m²

De kwailiteitsnormen van de villa’s zijn enorm hoog daar alleen de beste materialen worden gebruikt, zowel voor de bouw als het interieur.

Indien U interesse heeft in dit project neem dan contact met ons op via ons contact formulier of bel ons op +31653220964 of +34667079065 om een afspraak te maken.

Downloads:
The View Folleto Digital (Brochure)
The View : Quality & Specifications

Video tour

Neem contact op